Μέθυσε τον αντίπαλό του ο ΠΑΟΚ και, με τα... δώρα που του έδωσαν οι γηπεδούχοι πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο Βόλο.
Δώρο πρώτο: O Άλτμαν χάνει πέναλτι με την έναρξη του αγώνα.
Δώρο δεύτερο: Ο Φερράρι κάνει ανόητο πέναλτι.
Δώρο τρίτο: Ο Φερράρι διαμαρτυρόμενος παίρνει και δεύτερη κίτρινη κι αποβάλλεται.
Δώρο τέταρτο: Όλη η άμυνα «ξεχνάει» τον σκόρερ Μουργκ στο 0-2
Δώρο πέμπτο: Ο Γκλάβτσιτς δίνει την μπάλα στον Ντισουντάλι που κάνει την ασίστ στον σκόρερ Τάισον για το 1-3
Δώρο έκτο: Η «μαγκιά» του Κόβατς να σπρώξει με την μπάλα τον Τσάλοφ και να τη σουτάρει πάνω του, για να κάνει... γκελ και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-4.
Τι σημασία έχει αν ο Βόλος ξεκίνησε δυνατά και αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ; Ο Δικέφαλος πήρε γρήγορα τα ηνία του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες και το μόνο που είδε από τον αντίπαλό του ήταν ένα καλό εκτελεσμένο κόρνερ που έχρισε σκόρερ τον Μεντιέτα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν το παραμικρό. Ειδικά μετά την αποβολή του Φερράρι ήταν σα να εξαφανίστηκαν από τον αγωνιστικό χώρο...
«Σ' αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και δεν το κάναμε αυτό» παραδέχτηκε με τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Βόλου, ενώ από την πλευρά του ο Λουτσέσκου χαρακτήρισε «τεράστιο λάθος» ό,τι έγινε στην αρχή του ματς λέγοτας πως «δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά ο "Κότα" ήταν σούπερ» αποδίδοντας τα εύσημα στον τερματοφύλακά του.
Σε ένα ματς που έληξε 1-4 θα ήταν κρίμα να πούμε πως αυτός που διακρίθηκε ήταν ο Κοτάρσκι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ κράτησε το «μηδέν» όταν έπρεπε και ήταν αυτός που σάλπισε επίθεση για να φύγει ο Δικέφαλος με τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά την άνετη επικράτησή του.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Γκολ: 57' Μεντιέτα / 24' Σβαμπ (πεν.), 54' Μουργκ, 60' Τάισον, 89' Τσάλοφ
Δοκάρια: - / 49' Μουργκ, 85' Καμαρά
Διαιτητές: Πέτρος Τσαγκαράκης, βοηθοί Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Κορώνας 4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου, VAR Στέφανος Κουμπαράκης - Γεωργία Κομισοπούλου, παρατηρητής Γιώργος Μπίκας.
Κίτρινες: 23' Φερράρι, 58' Μεντιέτα, 89' Κόβατς / 20' Μπάμπα
Κόκκινες: 34' Φερράρι (δεύτερη κίτρινη) / -
Οι συνθέσεις:
Βόλος ΝΠΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72' Κόμπα), Ασεχνούν (40' Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61' Βιγιαφάνιες), Κόντε (61' Κόσζτα). 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (67' Ότο), Σβαμπ (67' Μπακαγιόκο), Καμαρά, Μουργκ (67' Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (79' Σορετίρε), Τισουντάλι (67' Τσάλοφ). 

*Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.