Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Α' ομίλου της Super League 2. Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής, οι Ηπειρώτες εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μάντζη επικράτησαν 2-1 του «Γηραιού», που... σταμάτησε στα δοκάρια (είχε δύο).
Η ομάδα του Ρενέ Πομς μετά το «διπλό» στην Κατερίνη επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της σεζόν, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που μετά από τα δύο πρώτα ματς αγνοούν τη νίκη (ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β' και σήμερα ήττα).
Οι γπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάντζη στο 16', αλλά στο 44' οι «κυανόλευκοι» απάντησαν με τον Τσιριγώτη. Το β΄ μέρος ξεκίνησε με το δοκάρι του Κυνηγόπουλου για τον Ηρακλή στο 50', ωστόσο, στο 65' και πάλι ο Μάντζης, αυτή τη φορά με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-1. Στο 78' η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στάθηκε ξανά άτυχη, μιας και το απευθείας φάουλ του Μπερτόλιο σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Β.Αθανασίου.  
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποσίνσκι, Σόρια, Λούπας (90+6′ Δούμας), Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (87′ Λέο), Αθανασίου (71′ Νικολιάς), Μάντζης (71′ Σέποβιτς).
Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης (86′ Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (79′ Χιμένεθ), Μπελμόντ (67′ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μιράντα), Μπερτόλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86′ Κούστα).

* Μετά τον αγώνα η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Μάκη Γκαγκάτση. «Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκατση που δημιουργούν το πρόβλημα,, ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ. Ο ανθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σουπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι. Ζητούμε ξανά την παραίτηση του, Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκατση» αναφέρεται μεταξύ άλλων.