Την έντονη αντίδρασή του στην απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Ιωάννη Σάββα, να τον θέσει εκ νέου σε αργία, μετά τη δεύτερη καταδίκη του για την υπόθεση μίσθωσης του αναψυκτηρίου «Κιόσκι» κατά την προηγούμενη θητεία του (2014-2019) εξέφρασε στην εκπομπή «Πρώτη Καλημέρα» της TV100 με τη Φένια Κλιάτση, ο δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης. 
Ο κ. Κουτσογιάννης χαρακτήρισε την απόφαση «κατάπτυστη» και «ανοσιούργημα», ενώ αμφισβήτησε την αρμοδιότητα του κ. Σάββα να αξιολογήσει δικαστική απόφαση, σημειώνοντας πως ο τελευταίος δεν διαθέτει νομικό υπόβαθρο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Κουτσογιάννης σχολίασε το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο τοπικό γραφείο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Βέροια, όπου προκάλεσε φθορές σε τζάμι από την οργή του για την απόφαση(φωτογραφία). Όπως παραδέχθηκε, πήγε στο γραφείο ζητώντας εξηγήσεις από τους υπαλλήλους, θέτοντας ερωτήματα σχετικά με τη νομική βάση της απόφασης.
Ο δήμαρχος της Νάουσας δήλωσε πως σκοπεύει να προχωρήσει σε μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος κατά όλων των υπευθύνων που συμμετείχαν στη λήψη αυτής της απόφασης. 
Ο ίδιος θεωρεί πως τόσο ο ίδιος όσο και ο δήμος της Νάουσας υποβάλλονται άδικα σε περιπέτειες και επανέλαβε τη δέσμευσή του να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη και τα συμφέροντα της πόλης. Σε δηλώσεις του στο makthes.gr προανήγγειλε και προσφυγή στο ΣτΕ και για τα στελέχη της ΑΔΜΘ στη Βέροια είπε πως θεωρεί ότι δεν ακολούθησαν την προβλεπόμενη σε αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία επιβολής της ποινής της αργίας, αλλά απλώς υιοθέτησαν την εισήγηση που ήρθε έτοιμη από τη Θεσσαλονίκη, με εντολή του γενικού γραμματέα. Ο δήμαρχος Νάουσας αναφέρεται και σε ηθικούς αυτουργούς οι οποίοι υποκίνησαν αυτή την υπόθεση και βρίσκονται πίσω από την επιβολή της ποινής της αργίας.