Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ και βρέθηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, καθώς έχασε με 1-2 μέσα στην Τούμπα από τον ΟΦΗ που δεν τα παράτησε ως το τελευταίο λεπτό...
Ο Δικέφαλος εμφανίστηκε όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια: Ανίκανος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Φταίει το σύστημα; Ίσως. Πάντως η εικόνα δεν αλλάζει, καθώς οι ασπρόμαυροι δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά το τόπι στο πλεκτό δεν πάει...
Στο αποψινό παιχνίδι πάντως, μπορούμε να πούμε ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με... δέκα, αφού η επιολογή του Λουτσέσκου να βάλει τον Μουργκ στην οργάνωση του παιχνιδιού δεν δικαιώθηκε... Παρόλα αυτά η εμπιστοσύνη του προπονητή προς τον παίκτη έφθασε στα... άκρα, αφού ο Αυστριακός έπαιξε για τα 90+ λεπτά του αγώνα, χωρίς να δίνει το «κάτι» που όλοι περίμεναν. 
Για να είμαστε, πάντως, δίκαιοι, ο Λουτσέσκου δεν πήρε τίποτα και από τις αλλαγές του (εκτός του παθιασμένου Ζίβκοβιτς). ΄Φυσικά, η δικαιολογία ότι δεν ήταν στον πάγκο αλλά στις σουίτες της Τούμπας λόγω της άδικης τιμωρίας του, δεν ευσταθεί.
Αντίθετα, ο «άνθρωπος με την τραγιάσκα» πήρε το 100% από όλους τους παίκτες του. Και από τις αλλαγές του. Η ομάδα του Ράσταβατς πήρε θάρρος μετά το 60, μάρσαρε μετά το 70 και, ακολουθώντας την τακτική «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης μάλλον δίκαια.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 35' Ντεσπότοφ / 77' Φούντας, 79' Σαλσίδο
Δοκάρια: 21' Κωνσταντέλιας / -
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης, βοηθοί Αθανάσιος Κόλλιας, Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, 4ος Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης, VAR Στέφανος Κουμπαράκης, Σπυρίδων Ζαμπαλάς, παρατηρητής Δημήτριος Θάνος.
Κίτρινες: 42' Κωνσταντέλιας, 58' Ότο, 78' Γκόμεζ, 88' Καμαρά / 24' Μαρινάκης, 36' Μπαΐνοβιτς, 88' Λαμπρόπουλος, 90+8' Μπάκιτς. 
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις: 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ (80' Μπάμπα), Σβαμπ (76' Καμαρά), Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ (76' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (67' Τάισον), Τισουντάλι (67' Μπράντον). 
ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63' Γκονζάλες), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (63' Μπάκιτς), Καραχάλιος, Φούντας (87' Νέιρα), Αποστολάκης (63' Ριέρα), Σενγκέλια, Γιουνγκ (74' Σαλσίδο).