Άργησε 45 λεπτά να καταλάβει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κι έχασε την ευκαιρία για μια νίκη στη νέα φάση της Γιουρόπα Λιγκ...
Ο Δικέφαλος αιφνιδιάστηκε στο α μέρος, έβλεπε την Βικτώρια Πλζεν να πιέζει πολύ κοντά στη μεγάλη του περιοχή, να κυριεύει το κέντρο (οι επτά έπαιζαν από τη... μέση και πάνω) και να τον δυσκολεύει να δημιουργήσει. Κι ας είχε σε εκείνο το διάστημα του αγώνα την κατοχή (68-72)! Με την κατοχή, όμως, δεν κερδίζονται τα παιχνίδια... Και οι φιλοξενούμενοι, που βρήκαν κενά στην άμυνα, πέτυχαν δύο γκολ κι έδειχναν ότι ελέγχουν το σκορ και θα φύγουν με νίκη.
«Έδειχνε χαμένο το παιχνίδι, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Λουτσέσκου και, για πρώτη φορά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να ενισχύσει την επίθεση. Έπαιξε με δύο φορ (ειδικά όταν οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με 10 - αν και η αποβολή του συγκεκριμένου παίκτη θα ΄πρεπε να γίνει στο... 15' όταν ανέτρεψε εντός περιοχής τον, έτοιμο για γκολ, Μπράντον Τόμας, όμως διαιτητής και «βιντεοδιαιτητής» μάλλον αποφάσισαν να του τη χαρίσουν) και κατάφερε να πάρει, τουλάχιστον, την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά.
Στο β μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν... ΠΑΟΚ. Ψυχωμένος, επίμονος, δυνατός, με ιδέες, έβρισκε χώρος και πίεζε ασφυκτικά. Και το 2-2, έτσι όπως κύλησε το ματς, είναι απόλυτα δίκαιο. Αφήστε που αν -λέμε αν- είχε κανένα δεκάλεπτο ακόμη, ο Δικέφαλος θα έπαιρνε και τη νίκη, αφού μετά το 1-2 οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 84' Τισουντάλι, 90+3' Μπάμπα / 31' Χάβελ, 39' Βίντρα
Δοκάρια: - / -
Διαιτητής: Ουρς Σνάιντερ, βοηθοί Μάρκο Ζούχερ, Μπέντζαμιν Ζούχερ, 4ος Ανογιέν Κανγκασινγκάμ, VAR Λίονελ Τσούντι, Γιοχάνες φον Μάνταχ.
Κίτρινες: 82' Τισουντάλι / 11' Ντουέ, 41' Μάρκοβιτς, 70' Αντού, 90' Γέντλιτσκα. 
Κόκκινες: - / 70' Ντουέ (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (66' Μπάμπα), Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο (76' Τσάλοφ), Καμαρά, Μπακαγιόκο (58' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (65' Ντεσπόντοφ), Μπράντον (66' Τισουντάλι).
Βικτόρια Πλζεν (Μίροσλαβ Κούμπεκ): Γέντλιτσκα, Ντουέ, Μάρκοβιτς, Γέμελκα, Χάβελ, Κάντου, Σόικα (77' Τσερβ), Κάλβας, Βίντρα (69' Γίρκα), Σουλτς, Αντού (73' Χέιντα).

*Στις καθυστερήσεις και μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Μίροσλαβ Κούμπεκ. Αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών, αμφότερες για διαμαρτυρία.