paok_panathinaikos_2_0_20130317_01.jpg
Βοηθάει δε βοηθάει (ο καιρός), ο ΠΑΟΚ το… γεμίζει (το γήπεδο). Απέμειναν 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι αναμένεται να φύγουν αύριο.

Σήμερα παρά την βροχή έφυγαν 2.000 εισιτήρια(συνολικά διατέθηκαν πάνω από 15.000, ενώ τα διαρκείας είναι στα 8.000). Το… υπόλοιπο των εισιτηρίων θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 9 το πρωί.

Μετρημένος, στις δηλώσεις του, ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα δουλεμένη καλά, με τον ίδιο προπονητή, με μία περσινή χρονιά πολύ καλή. Έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για μένα. Είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, σοβαροί και να μην χάσουμε χρόνο, όπως με την Φιορεντίνα», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που γιορτάζει σήμερα.

Την τελευταία στιγμή κρίνεται για τρεις

Τα ερωτηματικά για τον Άγγελο Αναστασιάδη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ουσιαστικά είναι τρία. Πρόκειται για τους Κάτσε, Ρατς και Μακ, βασικοί και οι τρεις για τον ΠΑΟΚ.

Για τον Αλβανό μέσο τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον τίθεται στην διάθεση του προπονητή του. Καλά είναι τα μηνύματα και από τον Ραζβάν Ρατς, ο οποίος είναι καλύτερα και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολλές.

Σε ό,τι αφορά στον Μακ η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ως απίθανη. Τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν το επόμενο 24ωρο η κατάστασή του παρουσιάσει θεαματική βελτίωση.

Χωρίς Ζέκα, αλλά με Μπερκ

ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έρχεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Ζέκα, ο οποίος θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά με τον Μπέργκ, ο οποίος θα ξεκινήσει και στην ενδεκάδα.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι : Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Μέντες, Μπούι, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.

“Ευρωπαϊκά” τα μέτρα ασφαλείας

Στο αυριανό παιχνίδι, τα μέτρα ασφαλείας θα θυμίζουν ευρωπαϊκούς αγώνες…

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 5μμ, κι από εκείνη την ώρα ως την έναρξη του αγώνα θα μείνουν κλειστές οι οδοί Κλεάνθους και Μικράς Ασίας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, από τις 5.15μμ ως τις 6μμ ο κόσμος δεν θα μπορεί να πλησιάσει τις θύρες 1, 2 και 3, το κεντρικό εκδοτήριο και την μπουτίκ, καθώς ο χώρος θα κλείσει για να φτάσουν τα λεωφορεία των δύο ομάδων…


με πληροφορίες από το www.thessports.gr