ergotelis_veroia_2_2_20141108_01.JPG
Ισόπαλη 2-2 έληξε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Βέροια, που διεξήχθη στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου.

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές (13΄ Χαλκιαδάκης, 38΄ Γιουσούφ) αλλά δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος και να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους, καθώς η μακεδονική ομάδα ισοφάρισε αρχικά με τον Καλτσά στο 17΄ και στη συνέχεια με πέναλτι του Μπεν, στο 61ο λεπτό.

Πάντως, για την ισοπαλία, χρειάστηκε να βάλει το… χεράκι του ο διαιτητής, Γιώργος Λιαχούδης, αφού, όπως φάνηκε και δια γυμνού οφθαλμού και στα ριπλέι, ο Λυκογιάννης, στη φάση του πέναλτι, χρησιμοποιεί άλλο σημείο του σώματος, που δεν είναι δυνατό να αναφερθεί, επειδή εμπίπτει στο νόμο περί ασέμνων…

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 13' Χαλκιαδάκης, 38' Γιουσούφ – 17' Καλτσάς, 61' πεν. Μπεν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 38' Χαλκιαδάκης, 58' Γιουσούφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 49' Χαντί, 70' Τζανακάκης - 32' Αμαραντίδης, 64' Μπαργκάν

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (72' Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78' Παμλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Καταλά, Μπαλάφας (41' λ.τρ. Γεωργιάδης), Ντουμίτρου, Μπεν (81' Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (54' Μπαργκάν).