peripoliko_02.jpg
Έξι συλλήψεις, για μικροκλοπές, πραγματοποίησαν, χθες, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2011, αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, εντόπισαν διαρρήκτη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

 

Αναλυτικά:

  • Το πρωί, στη δυτική Θεσσαλονίκη, πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισε και συνέλαβε 32χρονο Έλληνα, διότι έκλεψε προϊόντα από υπεραγορά τροφίμων της περιοχής.
  • Το μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας, συνέλαβαν 22χρονη Ελληνίδα, διότι έκλεψε… καλλυντικά, από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.
  • Αργότερα την ίδια ημέρα, στα Βασιλικά, 23χρονος Έλληνας, μπούκαρε από ξεκλείδωτη πόρτα, σε σπίτι της περιοχής, όμως δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι, διότι έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
  • Το μεσημέρι, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Α.Τ. Σίνδου, εντόπισαν, μετά από αναζητήσεις και συνέλαβαν 28χρονο ομογενή, διότι εισέβαλε σε σπίτι της περιοχής, χωρίς όμως να προλάβει να κλέψει κάτι.
  • Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 51χρονη Ελληνίδα, διότι έκλεψε προϊόντα από εμπορικό κατάστημα του κέντρου πόλης.
  • Σήμερα (08-11-2014) το πρωί, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσε, συνέλαβαν 26χρονο αλλοδαπό, διότι είχε στην κατοχή του ηλεκτρονικές συσκευές και έγγραφα, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
  • Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, σε βάρος 25χρονου ομογενή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφού εισέβαλε παράνομα σε κατάστημα στην περιοχή του κέντρου πόλης, παραβιάζοντας την εξωτερική πόρτα, άρπαξε 380 ευρώ από το ταμείο.

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.