xristoygenna_deth_02.JPG
Ένας πιο… εξτρίμ και πιο γλυκός Αστερόκοσμος, περιμένει, εφέτος, τους Θεσσαλονικείς, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

 

Από την Κυριακή, θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδέχεται, για όλη την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων –και όχι μόνον- επισκέπτες κάθε ηλικίας. Μόνον που εφέτος, θέλει να προσελκύσει και να ευχαριστήσει τους… εφήβους, πέρα από τους μόνιμους επισκέπτες του.

Η αλήθεια είναι ότι οι έφηβοι, Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης, αγκάλιασαν τον “Αστερόκοσμο”, το Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήνεται, κάθε χρόνο, στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου. Έτσι, η διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo αποφάσισε εφέτος να παρουσιάσει δυο ολοκαίνουργια παιχνίδια στο λούνα παρκ του “χωριού”, που δεν έχουν ξανακάνει την εμφάνισή τους στη χώρα.

Να σημειωθεί ότι, όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Αστερόκοσμος θα έχει, εφέτος, διπλό χαρακτήρα: Και ψυχαγωγικό, αλλά και μορφωτικό. Έτσι, επισημαίνεται ότι παραμένει στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου η Έκθεση του CERN, αλλά μεταμορφώνεται και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, που, εκτός από… γλυκιές στιγμές, προσφέρει στους επισκέπτες και γνώσεις.