Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου θα δούμε στη συνέχεια.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Θύελλα για τις μίζες»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «τρόμος στο «σύστημα»! Καταιγιστικές εξελίξεις για τα αμαρτωλά εξοπλιστικά προγράμματα. Αντίστροφη μέτρηση για τις εξωχώριες εταιρίες του Καρατζαφέρη. Εισβολή με εισαγγελέα στο γραφείο και στη βίλα του Λιακουνάκου».
ΕΘΝΟΣ: «Οι ανεξάρτητοι μπροστά στην κάλπη των ‘180’
Η εφημερίδα σημειώνει: «στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαβουλεύσεις –στο προσκήνιο και το παρασκήνιο- για τη συγκρότηση της προεδρικής πλειοψηφίας των «180». Καθοριστικός παράγοντας για τις εξελίξεις είναι η στάση των ανεξάρτητων βουλευτών, που θα κρίνουν εν πολλοίς και το αποτέλεσμα».
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Αποδείχτηκε! Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν!»
Σύμφωνα με την εφημερίδα: «γνωστή, όσο και τραγική, η ιστορία με τη πτώση του αεροπλάνου της πτήσης ΜΗ17 των «Μαλαισιανών Αερογραμμών» (Malaysia Airlines), τον περασμένο Ιούλιο!».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συντάξεις και από τα 50 για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιοι μπορούν να κατοχυρώσουν τα ευνοϊκά όρια ηλικίας, τι ισχύει για εργαζόμενους πριν από το 1993. Τα μυστικά και οι παγίδες για τις γυναίκες. Οι προϋποθέσεις για μειωμένη σύνταξη και τα κλειδιά για την κατοχύρωση ετών ασφάλισης».
ESPRESSO: ΣΕΙΣΜΟΣ για τον Πλούταρχο
ΕΣΤΙΑ: «Διοθρώστε τώρα τις αντικειμενικές!»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «το Συμβούλιο της Επικρατείας με την απόφασή του για τις αντικειμενικές αξίες είπε το αυτονόητο. Ότι η Κυβέρνησις όφειλε να είχε αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων όπως ορίζει ο νόμος, δηλαδή «το αργότερο ανά διετία».
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Το μαύρο ραντεβού»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «η σκανδαλώδης συνάντηση του προεδρείου της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΛΑΣ) με εκπροσώπους της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής αποτελεί πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα του λαού. Η κίνηση αυτή στρέφεται και εναντίον του νέου υπουργού Άμυνας Ν. Δένδια, ο οποίος επισήμως κρατά σκληρή στάση απέναντι στη Χ.Α.».
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Από το Πολυτεχνείο στη βία της Χρυσής Αυγής
Ο ΛΟΓΟΣ: «Τέλος στην προσωποκράτηση για χρέη»
Σύμφωνα με την εφημερίδα: «στη δημοσιότητα έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, νομοσχέδιο με το οποίο επέρχονται καινοτομίες στον Κώδικά Πολιτικής Δικονομίας. Από τις πλέον καινοτόμες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, το οποίο θα κατατεθεί η προσωποκράτηση για αστικά και εμπορικά χρέη».
STAR PRESS: ΠΡΙΒΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
ΤΑ ΝΕΑ: «Βροχή διορθώσεων στο Ε9 για τον ΕΝΦΙΑ»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «φωτιά στο Taxisnet έβαλε η ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών εφαρμογών για διορθώσεις στο Ε9. Μέσα στις πρώτες είκοσι τέσσερις ώρες από το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πύλης περισσότεροι από 30.000 φορολογούμενοι διόρθωσαν –χωρίς πρόστιμα- την εικόνα της περιουσιακής τους κατάστασης».
KONTRA NEWS: «80 ευρώ σε 4 χρόνια θα είναι η επικουρική»
Η εφημερίδα τονίζει ότι «συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το άμεσο μέλλον των Ελλήνων συνταξιούχων έκανε χθες ο γενικός διευθυντής του Ταμείου Δημοσίων Υπαλλήλων Νίκος Καλάκος, ο οποίος μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή μεγάλου καναλιού, περιέγραψε με μελανά χρώματα την τραγικότητα της κατάστασης στις επικουρικές αλλά και τις κυρίες συντάξεις των Ελλήνων».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Το μαρτύριο της σταγόνας για χιλιάδες επιχειρήσεις»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «γολγοθάς παραμένει η έκδοση φορολογικής ενημερότητας ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα χιλιάδες φορολογούμενοι και επιχειρήσεις να ζουν καθημερινά το «μαρτύριο» της Εφορίας».