Μια σειρά από μπαζάρ διεξάγονται, σήμερα, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη, για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων. 


Μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από αυτά και να προμηθευτείτε Χριστουγεννιάτικα είδη, γνωρίζοντας ότι όσα χρήματα προσφέρερε, θα πάνε σε καλό σκοπό.

Αναλυτικά:

Από τις 10 το πρωί:

Στην Πυλαία, στα πρότυπα Εκαπιδευτήρια Θεσσαλονίκης, Ελαιώνων 24, διεξάγεται το  19ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου. Τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός», των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας Ημαθίας και οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο 40ο Δημοτικό Σχολείο «Ιωαννίδειο», στη Μανουσογιαννάκη 4 και Φιλικής Εταιρείας, διεξάγεται το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου. Τα έσοδα θα διατεθούν για  τον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου πληροφορικής του σχολείου. 

Στο ΔΕΛΑΣΑΛ(Ελληνογαλλικό Κολλέγιο), το Βazaar του ελληνογαλλικού κολλεγίου. Τα έσοδα της εκδήλωσης με τίτλο «το χωριό των αστεριών» θα διατεθούν στον σύλλογο φίλων καρκινοπαθών παιδιών ΣΤΟΡΓΗ και στον σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες ΑΜΥΜΩΝΗ

Από τις 11 το πρωί:

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο βιβλιοπωλείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας, Τσιμισκή 11, αρχίζει το  Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΕΛΙΑ.