10887215_700544800063401_5889440232981530696_oΠαραμονή Πρωτοχρονιάς έρχεται και οι Α.λ.τρουιστές της Τούμπας ετοιμάζονται να στήσουν το γνωστό τσιμπούσι που… πάει να γίνει θεσμός.

 

Η πατροπαράδοτη συνάντηση της Παραμονής Πρωτοχρονιάς των Α.λ.τρουιστών, θα γίνει στο πεζοδρόμιο της οδού Καππαδοκίας 19, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Κι όπως υπογραμμίζουν οι οργανωτές, “όλα θα ΄ναι στα κάρβουνα, φαγητό, ποτό, μουσική και προπάντων κέφι και καλή διάθεση”!

Οι Α.λ.τρουιστές είναι ο σύλλογος που ίδρυσαν οι απόφοιτοι του Γυμνασίου της Τούμπας (και μετέπειτα Λυκείου) με σκοπό: Να βοηθούν, να θυμούνται, να μην ξεχνούν. Κατά καιρούς οργανώνουν διάφορες πράξεις αγάπης και, φυσικά, δε λείπουν κι εκδηλώσεις που το ρίχνουν έξω –πράγμα απαραίτητο στους καιρούς που ζούμε!

Ο σύλλογος μετακόμισε πρόσφατα στην Καππαδοκίας 19 και η εκδήλωση για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι, ουσιαστικά, η… δεξίωση των εγκαινίων των νέων γραφείων. Από εμάς, τις καλύτερές μας ευχές για τα Χριστούγεννα, για το Νέο Έτος που έρχεται τάχιστα και καλορίζικα τα γραφεία, παιδιά! Να είναι πάντα γεμάτα από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και να θυμούνται!

Οι φωτογραφίες από παλιές εκδηλώσεις, στα παλιά γραφεία κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντα.