galanos_aris_01.jpg

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, ο Γιώργος Γαλανός δηλώνει πως παραδίδει τους «κιτρινόμαυρους» στον Ερασιτέχνη και τους επόμενους “κατάλληλους” επενδυτές.

 

Ο κ. Γαλανός υποστηρίζει ότι, «από τη πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, δεχτήκαμε και δεχόμαστε λυσσαλέα χτυπήματα απ’ όλο αυτό το σιχαμένο παρακράτος του Άρη, που νομίζαμε ότι σε μεγάλο βαθμό είχε καθαρίσει. Το παρακράτος ζει και βασιλεύει και δυστυχώς ο πρώτος Πυλώνας που θέσαμε εξαρχής και μιλήσαμε για ενότητα, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί».

Κάνει, επίσης, λόγο, για «αδικία και της αχαριστία, που υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει στον Άρη», ζητά να προβληματιστούν όλοι γιατί ο σύλλογος δεν έχει βρει, ως τώρα, επενδυτή, υποστηρίζει ότι, ως τώρα, «τα χρήματα τα έβαζε ο Γαλανός», επικαλείται τον ΑΣ Άρη για να μάθουν όλοι «τι λεφτά έβαλε ο Γαλανός, τι έξοδα και τι έσοδα είχε» και ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν είπε, γραπτώς ή προφορικώς, ότι θα έβαζε 3.000.000 ευρώ στον Άρη.

Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για κωλοτούμπα αυτών που χαρακτήριζαν αναξιόπιστους τους Ισπανούς επενδυτές το Σεπτέμβριο και καλούς τον Δεκέμβριο και τονίζει πως δεν είχε ούτε να χάσει ούτε να κερδίσει κάτι συνομιλώντας με κάποιος ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον για τον Άρη, εξαπολύει βολές κατά κάποιων που η θέση τους είναι στην κερκίδα και «την ίδια στιγμή μιλούσαν με τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας»…

«Μόνο κακό δεν ήρθαμε να κάνουμε στον Άρη. Το κακό στον Άρη έχει γίνει εδώ και χρόνια και παραμένει ατιμώρητο», τονίζει.

Δηλώνει, ακόμη, ότι θα συνεχίσει την εκκαθάριση ότι παραδίδει την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία και με δρομολογημένα τα πάντα και λέει πως κατανοεί τον Κόκε που δεν ήρθε, τελικά, στον Άρη, αν και ήθελε και ο ίδιος και ο παίκτης.