Έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο ηλικιωμένης, με το Ι.Χ. τους, για να την αναγκάσουν να κατέβει από το όχημα και να την ληστέψουν!


Το απίστευτο αυτό σχέδιο οργάνωσαν 20χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνεργός του, ο οποίος αναζητείται. Εκτελέστηκε το μεσημέρι της προπαραμονής της Πρωτοχρονιάς, στη Σίνδο.

Οι δυο δράστες ακολούθησαν 75χρονη ως την τράπεζα. Διαπίστωσαν πως προχώρησε σε ανάληψη και την ακολούθησαν, με το Ι.Χ. τους. 

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής προς το σπίτι της, έπεσαν πάνω στο Ι.Χ. της, με το δικό τους όχημα. Η ηλικιωμένη γυναίκα, όμως, συνέχισε να οδηγεί χωρίς να σταματά.

Τότε, με το που εκείνη έφθασε στο σπίτι της και πάρκαρε, όρμησαν στο αυτοκίνητο και πήραν την τσάντα της, από τη θέση του συνοδηγού, η οποία περιείχε κοσμήματα, σφραγισμένη επιταγή, έγγραφα και 18.000 ευρώ. 

Μετά από συστηματικές έρευνες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν τον έναν από τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.