Οι πρώτες προσυγκεντρώσεις οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν, ήδη, αρχίσει, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

 

Αυτήν την ώρα (16.15 της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου 2015) φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται στην πλατεία Ευόσμου. Από εκεί θα μεταβούν, με λεωφορεία του ΟΑΣΘ, στο γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι μεταξύ της αγαπημένης τους ομάδας και του Ολυμπιακού.

Γύρω από το γήπεδο της Τούμπας υπάρχει, αυτήν την ώρα, αρκετός κόσμος –μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ- που έχουν κατακλύσει τα καφέ και τις ταβέρνες της περιοχής. Αναμένεται ότι, σε περίπου μία ώρα, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο γήπεδο.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά, ενώ το πρωί έγινε άλλη μία σύσκεψη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για το θέμα αυτό. Αποφασίστηκε να μην επιτραπεί στους παίκτες του Ολυμπιακού να μπουν στο γήπεδο κρατώντας πανό για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, αλλά θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια (πένθη) με την ημερομηνία του τραγικού συμβάντος. Έγινε, επίσης, γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας και θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τη σουΐτα των φιλοξενούμενων, όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαβεβαιώνει πως δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται, αυτήν την ώρα, στο Μακεδονία Παλάς και αναμένεται να ξεκινήσει για το γήπεδο σε μισή ώρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει συμπεριλάβει τους εξής παίκτες: Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Κόστα, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Γκολάσα, Κάτσε, Νομπόα, Παπαγιαννόπουλος, Δεληγιαννίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, και Αθανασιάδης