Έκρυθμη είναι η κατάσταση σε Γυμνάσιο της Καλαμαριάς, καθώς γονείς, μαθητές, αλλά και καθηγητές, έχουν στραφεί κατά της διευθύντριας! Υποστηρίζουν ότι έχει απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον όλων!


Μάλιστα, σήμερα, οι μαθητές απείχαν για τρεις ώρες από τα μαθήματά τους, ενώ οι καθηγητές πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως το τέλος του ωραρίου, την οποία κήρυξε η Β ΕΛΜΕ, όπου και ανήκουν. 

Με την ευκαιρία της στάσης εργασίας, οι γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο, με αίτημα να σταματήσει η συμπεριφορά της διευθύντριας.

"Οι παιδαγωγικές προϋποθέσεις, που είναι απαραίτητος όρος για την άσκηση του εκπ/κού έργου, έχουν ανεπανόρθωτα πληγεί", υποστηρίζουν οι καθηγητές. Οι γονείς, από την πλευρά τους, τονίζουν ότι "οι μαθητές του σχολείου ζώντας καθημερινά αυτή την απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη κατάσταση βρίσκονται σε τέτοια αναστάτωση, που ουσιαστικά υπονομεύεται η ομαλή παρακολούθηση των μαθημάτων τους". Γονείς και καθηγητές υπογραμμίζουν ότι "ο σύλλογος γονέων, ο οποίος θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι πολύτιμος αρωγός στην αποκατάσταση του παιδαγωγικού περιβάλλοντος, έχει εξοβελιστεί από το σχολείο"!



Οι γονείς καταγγέλλουν ότι απευθύνθηκαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όμως λύση δεν δόθηκε. Τονίζουν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, "αν δεν σταματήσει αυτή η κατάσταση".

Το salonicanews.com έχει, στη διάθεσή του και το όνομα της διευθύντριας του συγκεκριμένου σχολείου και τα ονόματα των καθηγητών που προσέφυγαν στην Β ΕΛΜΕ και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ονόματα και τα στοιχεία γονέων και μαθητών, που έχουν συγκεκριμένα πράγματα να σημειώσουν, για τη συμπεριφορά της διευθύντριας. Σέβεται, όμως, τη νομοθεσία, περί προσωπικών δεδομένων και τα θέτει στη διάθεση των αρμοδίων, αλλά δεν τα δημοσιοποιεί.