anastasiadis_ofi_paok_3_1_20150204_01.JPG

Από το ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τους παίκτες του ότι θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης, ο Άγγελος Αναστασιάδης!

 

«Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτό που παίζετε», τους είπε και αποκάλυψε ότι πλέον είναι στην ευχέρεια της διοίκησης αν θα φύγει τώρα η στο τέλος της περιόδου.

«Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένα ταρακούνημα, δεν μπορεί να φύγει κανένας άλλος και αφού την ευθύνη την φέρω εγώ είμαι έτοιμος να φύγω», πρόσθεσε.

Αφού είπε πως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, μίλησε για ντροπή και για μια από τις πιο άσχημες μέρες, προπονητικά, στην καριέρα του.

Και, λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «Με αυτό που κάνω λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι πάνω. Δεν φεύγω. Εγώ είμαι εδώ. Ζήτησα από την αρχή να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν παίζω με τα λόγια μου εγώ. Είπα ότι ο μόνος στόχος είναι αυτό. Όταν είσαι 8 πόντους πίσω και μένουν 11 παιχνίδια και υπάρχει αυτή η κατάσταση από το παιχνίδι με τον Αστέρα, ένα ταρακούνημα χρειάζεται. Εσείς τι λέτε αν πρέπει να φύγει κάποιος ποιος θα φύγει;», αναρωτήθηκε.

Και κατέληξε: «Αν συνεβη να υποτίμησαν τον ΟΦΗ ή είχαν το μυαλό στον Ολυμπιακό γι’ αυτό φταίω εγώ».

Σαββίδης: Όχι εν θερμώ αποφάσεις

Δεν θα παρθεί απόφαση σήμερα για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη, σύμφωνα με όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης σε επικοινωνία που είχε με την αποστολή του Δικέφαλου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Η απόφαση για το αν θα μείνει στην ομάδα η όχι ο υπό παραίτηση τεχνικός του Δικέφαλου, θα παρθεί πιθανότατα αύριο αφού ο Σαββίδης θέλει να έχει και δεύτερες κουβέντες με τους συνεργάτες του.

Το ΄σπασε ο Μαντούρο

mantouro_travmatismos_ofi_paok_3_1_20150204_01.JPG

Ο Χέντβινγκες Μαντούρο αποχώρησε με σπασμένο τον αγκώνα του δεξιού του χεριού, στην εκπνοή ημιχρόνου, από μια πτώση του, σε τζαρτζάρισμα αντιπάλου. Στα αποδυτήρια εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε ότι πιθανότατα έχει υποστεί κάταγμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο μήνες, ενώ ήδη του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ : 11′ Τζορτζ, 34′ Λαμπρόπουλος, 82′ Κουτσιανικούλης-52′ Παπαδόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ροβύθης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης- Ρικάρντο Κόστα,Τσανδάρης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΒΟΗΘΟΙ : Ποντίκης (Πρέβεζας) – Κουρομπίλια (Δυτ.Αττικής)

ΟΦΗ : Λόρια, Μπολάκης, Φάζος, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Ροβύθης (67′ Μερεμπασβίλι), Κουτσιανικούλης (90′ Μανιδάκης), Τζορτζ (73′ Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κωνσταντινίδης (59′ Κίτσιου), Κόστα, Κατσικάς, Σκόνδρας, Μαντούρο (45+1′ Τσανδάρης), Γκολάσα (82′ Κουλούρης), Νομπόα, Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος.