Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 η "1η Ημερίδα Καινοτομίας και Ενημέρωσης 2015" στο ξενοδοχείο Porto Palace από την εταιρεία Aluplast - Ανδρέας Δερβίσης. 


Στην ημερίδα συμμετείχαν κατασκευαστές κουφωμάτων, μελετητικές εταιρείες, πολιτικοί μηχανικοί και άλλοι επαγγελματίες του χώρου που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά θεμάτων σχετικών με την τοποθέτηση κουφωμάτων και την ενεργειακή τους απόδοση από διακεκριμένους ομιλητές.

Την ανάλυση της αγοράς και την παρουσίαση των καινοτομιών έκαναν οι  κ. Franz Nimmrichter, υπεύθυνος Νοτίου Ευρώπης της Aluplast,  που βρέθηκε στην Ελλάδα ειδικά για την ημερίδα και ο κ. Ανδρέας Δερβίσης, ιδιοκτήτης της Aluplast Ελλάδας.



Σχετικά με την σύγχρονη Υάλωση και τους Ενεργειακούς Υαλοπίνακες, μίλησε ο κ. Βασίλειος Γαρυφάλλου, Φυσικός και Διευθύνων Σύμβουλος της Alfaglass και της Prisma.

Στη συνέχεια έγινε Live Επίδειξη της σωστής τοποθέτησης κουφωμάτων από τον κ. Harald Theiß, Τεχνικό Διευθυντή της Aluplast.

Η παρουσίαση σε θέματα marketing και στρατηγικής από τον καθηγητή και σύμβουλο marketing επιχειρήσεων Σάββα Τσαλουχίδη, είχε θέμα : " Ευκαιρία να διαφοροποιηθείς! Η νέα εποχή στον κατασκευαστικό χώρο συνθετικών κουφωμάτων "

Την ημερίδα έκλεισε ο κ. Χρυσόστομος Δερβίσης, υπεύθυνος marketing της Aluplast Ελλάδας παρουσιάζοντας  μια σειρά από εργαλεία marketing , στους συνεργάτες της Aluplast, ως ένα επιπλέον όχημα προώθησης και επικοινωνίας των εταιρειών και των προϊόντων τους.



Το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι συμμετέχοντες και η ανάγκη για ανάλογες εκπαιδευτικές ημερίδες αποτελούν υποχρέωση για την Aluplast και τον κ. Ανδρέα Δερβίση προσωπικά, που δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει συνέχεια.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει η Aluplast σε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας,  από όλη την Ελλάδα,  που  την τίμησαν με την παρουσία τους, στους ομιλητές της εκδήλωσης που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και στο ξενοδοχείο Porto Palace για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση.