Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

10:00

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 15 χρόνων λειτουργίας του ΕΚΕΤΑ, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης – ΕΚΕΤΑ, 9ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης.  
Ομιλητές: Κ.Φωτάκης, Αν.Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Θ.Φέσσας, Πρόεδρος ΣΕΒ, Κ.Βαγενάς, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Ακαδημαϊκος, Κ.Γληνός, Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.

11:00

Τελετή εγκαινίων της πρώτης Υπερατλαντικής πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Τορόντο (Καναδά), από την Sky Greece Airlines, στο Αεροδρόμιο Μακεδονία (στην αίθουσα VIP Lounge).

12:00

Συνέντευξη Τύπου για την εκδήλωση λόγου και μουσικής για τον ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, στην αίθουσα νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
19:00
Εκδήλωση αφιερωμένη στους εθελοντές, που συμμετείχαν στις φετινές δράσεις, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως, Κωνσταντινουπόλως 45.
19:00

Ημερίδα Σπουδών και Μηχανογραφικού Δελτίου για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, με θέμα: «Τα “Διαμάντια” του Μηχανογραφικού Δελτίου», στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.
Συντονίζει και παρουσιάζει ο χημικός και Διευθυντής Σπουδών Εκπ.Οργανισμού Πλαίσιο Συμβ.Εκπ.Δ.Σ. Μακεδονία, Βαγγέλη Παπαγιάγκου.

19:30

Καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μαντινείας. στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, 4ος όροφος.

20:30

Τελετή αποφοίτησης του Perrotis College της Τάξης 2015, στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαΐδης», εντός της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

21:00

Πάρτυ από το Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών – ΕΚΑΨΥ, μετά το βιωματικό εργαστήριο για τη βία, στο “The Residents Bar”, Στρ.Καλλάρη 4Α.

21:30

Συναυλία των Grupo Extra, του 6μελούς συγκρότημα από τον Άγιο Δομίνικο,   στη Μονή Λαζαριστών, στο πλαίσιο του ομώνυμου Φεστιβάλ.