Επιλέξαμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που γίνονται, σήμερα, Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζουμε.


Αναλυτικά:

10:00

Εκδηλώσεις – δράσεις, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «2310fest Ζήσε τη γειτονιά σου και την ιστορία της», στην πλατεία Ρομφέη ή Κουλέ Καφέ, της Άνω Πόλης. Οργάνωση από τη Γ’ Δημοτική Κοινότητα του δήμου Θεσσαλονίκης.

17:00

Συναυλία μαθητών της μουσικής σχολής «Ντεπώ Θεσσαλονίκης», στην Αίθουσα θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

18:00

Εκδηλώσεις – δράσεις, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «2310fest Ζήσε τη γειτονιά σου και την ιστορία της», στην πλατεία Ρομφέη ή Κουλέ Καφέ, της Άνω Πόλης. Απογευματινό πρόγραμμα.
19:00

Τιμητική εκδήλωση για τον Ομότιμο Καθηγητή, Ιωάννη Καζάζη, για τη συμβολή του στα γράμματα, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (στην αίθουσα συνεδρίων, 1ος όροφος).  Οργάνωση από την Έδρα UNESCO Διαπολιτισμικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

19:00

2η Πολιτιστική Γιορτή Σερραίων «Παράδοση και Πολιτισμός», με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων, στο στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος», δίπλα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Θα βραβευθεί ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου από την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης για τη συμβολή του στον πολιτισμό.

19:00

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος για την επόμενη τετραετία στο Δήμο Κορυτσάς, από το Δημοκρατικό Κόμμα – Partia Demokratike και από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορυτσάς, Gjergji Mero. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμπελοκήπων, Ολυμπίου Γεωργίου 4, πίσω από την Ποδηλατούπολη, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

20:30

Τριήμερες εκδηλώσεις «Πολιτιστική Άνοιξη 2015» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαριλάου στο θέατρο του Πάρκου της Ν¨εας Ελβετίας.