Μια γυναίκα έχασε την ζωή της και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν τα ξημερώματα κοντά στο Τρίκερι της Μαγνησίας σε ναυτικό δυστύχημα. 


Η νυχτερινή βόλτα που ξεκίνησε για μια παρέα Βολιωτών, (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες) κατέληξε σε τραγωδία. Βρισκόταν στο νησί Τρίκερι, όπου μετά το φαγητό, περίπου στη 1.45 μετά τα μεσάνυχτα, επιβιβάστηκαν στο ταχύπλοο σκάφος «Σκορπιός 3» Τ.Β. 752, (μήκους 7 μέτρων με εξωλέμβια μηχανή 150 ίππων), πιθανόν με προορισμό το Βόλο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες όμως, το σκάφος στις 2.50 τα ξημερώματα, προσέκρουσε με ταχύτητα στη βραχώδη ακτή, ανατολικά του Αλογόπορου, με αποτέλεσμα η άτυχη 51χρονη γυναίκα Ελένη Θεοχάρη, να εκσφενδονιστεί στα βράχια και να βρει τον θάνατο επί τόπου, και οι άλλοι πέντε επιβαίνοντες να τραυματιστούν.

Αμέσως σήμανε κινητοποίηση στον Β’ Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου και ενημερώθηκε ιδιωτικό θαλάσσιο ταξί («Άγιος Νικόλαος» Ν.Β 1744 ), που με τη βοήθεια των λιμενικών και συνοδεία γιατρού από το Τρίκερι, μετέφερε τη σορό της άτυχης 51χρονης και τους τραυματίες στο λιμάνι του Βόλου, όπου ήδη είχαν ενημερωθεί και περίμεναν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Βόλου.με το σκάφος τους ξεκίνησαν γύρω στις 3 την νύχτα να επιστρέψουν στον Βόλο από το νησί του Τρίκερι. Το σκάφος όμως στην περιοχή Αλογόπορος για άγνωστους λόγους, πλησίασε στη στεριά και προσέκρουσε σε βράχια, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε νεκρή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τα άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στην Χειρουργική Κλινική.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου έχει αναλάβει την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.