Επιλέξαμε κάποιες από τις εκδηλώσεις που γίνονται, σήμερα, Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, στη Θεσσαλονίκη και σας τις παρουσιάζουμε.


Αναλυτικά:

9:00-13:00

Εθελοντική αιμοδοσία από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και πολιτιστικές εκδηλώσεις, στην Πλατεία Επταλόφου, Parking Φιλίππου, στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής των Σερραίων «Παράδοση και Πολιτισμός» με τη συμμετοχή Συλλογου Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης, Ταμείου Αλληλοβοήθειας ΟΑΣΘ και της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

10:00

Γενική συνέλευση του Σωματείου Ηπατομοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω», στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη.
Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις εκπροσώπων της ιατρικής κοινότητας, που διακρίνονται για τη συνεισφορά τους στη διαδικασία της δωρεάς οργάνων και ιστών.

12:00

Υπαίθρια δράση με τίτλο «Υιοθέτησε ένα ζωάκι», στον Κήπο των Ήχων, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίικης.
Με τη συμμετοχή των φιλοζωικών οργανώσεων Καταφύγιο, Άργος, Αγάπη, Φροντίζω και Νοιάζομαι και με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού Republic 100,3.

20:30

Τριήμερες εκδηλώσεις «Πολιτιστική Άνοιξη 2015» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαριλάου, στο θέατρο του Άλσους της Νέας Ελβετίας.

21:00

Συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός», στο δημοτικό Θέατρο Κήπου.
Ερμηνευτές: Φωτεινή Βελεσιώτη, Ανδρέας Καρακότας, Σοφία Αβραμίδου και Δέσποινα Παγιούλα. Θα συμμετάσχουν η χορωδία του Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου και η λαϊκή παιδική και νεανική χορωδία του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Ιδρύματος.  Τιμή εισιτηρίου: 10€.