Μόλις κλείσουν τα σχολεία, μια όαση ξεγνοιασιάς, ένας …στίβος δραστηριοτήτων και ένα …γήπεδο διασκέδασης περιμένουν τα παιδιά στο Ολυμπιακό Μουσείο! 


Ανταποκρινόμενοι στην θετική αποδοχή των γονιών και στην απαίτηση των παιδιών, φέτος το καλοκαίρι έρχεται για πρώτη φορά, το Olympic Summer Camp! Γυμναστική, κατασκευές, παιχνίδια, εργαστήριο υγιεινής διατροφής και δημιουργικής μαγειρικής, επιμορφωτικές δραστηριότητες αναμένουν τους μικρούς φίλους του Μουσείου που θα συμμετέχουν σε αυτό! 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού μας Μουσείου, το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό προσφέρει έναν μαγικό και γεμάτο εκπλήξεις, συνδυασμό μουσειοπαιδαγωγικών και διαθεματικών προγραμμάτων, δημιουργικής και υγιεινής μαγειρικής και φυσικά γυμναστικής και άθλησης! 

Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά με μια νότα δροσιάς, παιχνιδιού και ανακάλυψης, εκπαίδευσης και εκγύμνασης!

Το πενθήμερης διάρκειας Olympic Summer Camp θα διεξαχθεί δύο φορές για φέτος, τις δύο δηλαδή τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου, ενώ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών. Είναι το πιο πλούσιο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης, σε ειδικά διαμορφωμένους αθλητικούς χώρους, με την πιο άνετη και βολική – για γονείς και για παιδιά- ημερήσια διάρκεια και με την πιο ανταγωνιστική τιμή.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις δύο περιόδους του Olympic Summer Camp έχουν ήδη ξεκινήσει!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα του Ολυμπιακού Μουσείου.