atm_01Με τον Γ. Παπαδάκη, τον γνωστό παρουσιαστή του Αντέννα, τα ΄βαλαν οι συνταξιούχοι στη Θεσσαλονίκη!

 

Σε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο κ. Παπαδάκης είπε πως εξυπηρετούνται από τα γκισέ των τραπεζών κι όσων συνταξιούχων το επώνυμο αρχίζει από άλλα γράμματα, εκτός Α-Ι και… έγινε χαμός! Οι συνταξιούχοι που είχαν φύγει από τις ουρές, έσπευσαν ξανά στις τράπεζες κι εκεί, μέσα στη βροχή που πέφτει, αυτήν την ώρα, στη Θεσσαλονίκη, έμαθαν ότι… δεν ήταν έτσι τα πράγματα!

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει κομφούζιο, με τους συνταξιούχους να επιμένουν πως πρέπει να εξυπηρετηθούν επειδή “το άκουσαν στον Παπαδάκη” και τους υπαλλήλους των τραπεζών να μην ξέρουν τι να κάνουν!

“Το άκουσα στον Παπαδάκη”, έλεγε μία κυρία στον Σκάι και προσέθετε: “Το είπε στην τηλεόραση κι ο Ρωμανιάς, από δίπλα, καθόταν σαν… μ@@@”!

Τι είχε συμβεί; Κάποιοι διευθυντές υποκαταστημάτων, είχαν αποφασίσει να εξυπηρετήσουν συνταξιούχους και εκτός αλφαβητικής σειράς, επειδή τους λυπήθηκαν που είχαν σταθεί επί ώρες στην ουρά. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που συμβαίνει στην πλειοψηφία των γκισέ, όπου εκεί τηρείται η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, για να εξυπηρετηθούν, σήμερα, όσων τα επίθετα αρχίζουν από Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ και Ι.