Ένας νεκρός και 3 τραυματίες είναι ο απολογισμός του καυγά που σημειώθηκε σε beach bar της Ποτίδαιας τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, για θέματα “προστασίας”.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3 περίπου τα ξημερώματα τρία άτομα μέσα στο beach bar (ένας 28χρονος και δύο 20χρονοι) άρχισαν να διαπληκτίζονται με έναν 29χρονο γεωργιανής καταγωγής. Ο καυγάς έγινε έντονος και οι τρεις φίλοι ζήτησαν βοήθεια από άλλους έξι. Τα αίματα άναψαν και ο 29χρονος έφυγε από το beach bar, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με κρατώντας πιστόλι και να αρχίσει να πυροβολεί.

Όπως μεταδίδει το halkidikifocus.gr, από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ένας 34χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ο 39χρονος αδελφός του, που είναι αστυνομικός, ο 28χρονος, που είναι πιο σοβαρά από όλους καθώς και ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν, αρχικά, στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και ο 39χρονος στο 424 της Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, σε διακοπές. Ο 28χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου σε πολλά σημεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikifocus, ο φερόμενος δράστης συνελήφθη στο δασάκι του βιολογικού, έξω από την Ποτίδαια, λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου.