Με 42 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 32η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, στις 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η συγκρότηση επιτροπής για το έργο της βιώσιμης κινητικότητας Θεσσαλονίκης, το οποίο εισάγεται για άλλη μία φορά, καθώς δεν συγκεντρώνει ούτε τις ψήφους τις πλειοψηφίας της διοικούσας παράταξης.

Άλλα σημαντικά θέματα: 

  • Κατακύρωση αποτελέσματος δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση πεζοδρομίων βασικών οδών (Β.Όλγας, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Μητροπόλεως, Γρ. Λαμπράκη, Κασσάνδρου, Ολυμπιάδος, Αγ. Πάντων κ.λ.π.)
  • Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ηλεκτρονικού δημόσιου τακτικού διαγωνισμού για την ανάθεση: «Διαχείριση Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων αμιαντούχων αποβλήτων και Ογκωδών Απορριμμάτων κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Θεσσαλονίκης»
  • Έγκριση δαπάνης ποσού 3.250,00€ και διάθεση πίστωσης ποσού 270,83€ για την παροχή της υπηρεσίας «Μικροβιολογικές και Χημικές Εξετάσεις του νερού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο»
  • Αποδοχή δωρεάς ενός έργου ζωγραφικής από τον καλλιτέχνη Γ. Ψαράκη, αξίας 800,00€, για τη Συλλογή της Πινακοθήκης του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου