«Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα τελειώσει η μεταπολίτευση και θα πάνε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας οι κυβερνήσεις της συγκάλυψης των σκανδάλων της Siemens, των εξοπλιστικών, των υποβρυχίων, της εισόδου της χώρας στον …

… μηχανισμό στήριξης ή εάν η Ελλάδα θα αποκτήσει μια κυβέρνηση που θα αποτελείται από νέους ανθρώπους που δεν θα τους κρατά κανείς, όπως λέει ο ελληνικός λαός, με "τη γίδα στην πλάτη"» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στη «Real News».

Ερωτηθείς τι παραπάνω εγγυώνται οι ΑΝΕΛ από τη ΝΔ αφού και τα δύο κόμματα υπόσχονται ισοδύναμα μέτρα, ενώ και ο κ. Μεϊμαράκης υπόσχεται να «μάθει στον "μικρό Αλέξη" να γράφει εξίσου καλά με το δεξί», είπε:

«O κ. Μεϊμαράκης είναι ο ηγέτης του κόμματος που διατηρεί τον Παπασταύρου των πέντε εκατομμυρίων της λίστας Λαγκάρντ, του κόμματος των τεσσάρων οικογενειών που είναι αναμεμειγμένες στη Siemens, των πολιτικών που συμφώνησαν μαζί με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Γιώργο Παπανδρέου να αλληλοκαλυφθούν προκειμένου να μην οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπορεί να μάθει κανέναν για τίποτα. Ο κ. Μεϊμαράκης ηγείται ενός κόμματος που έμαθε τη Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος να γράφει με ένα πράσινο χέρι του ΠΑΣΟΚ».