Μήνυμα συνεργασίας για την άμεση συγκρότηση σταθερής κυβέρνησης από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε, παράλληλα, όσους εμπιστεύθηκαν στο παρελθόν το Κίνημα, να το τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους. Και ένα απρόοπτο...


«Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας που θα αφήσει πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό», σημείωσε.

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού και ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη επέλεξε να μην εμπλακεί σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. 

«Τρέξαμε σε όλη την Ελλάδα και μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας πριν από όλα για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Το κοινό μας σπίτι είναι εδώ. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσουν και πάλι. Όμως η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για τη σταθερότητα, για τη συνεργασία, με σχέδιο με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ, όταν η Φώφη Γεννηματά μπήκε στο παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, διαπίστωσε ότι το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε λεκέ, γεγονός που θα μπορούσε να το καταστήσει άκυρο. Οπότε ζήτησε ένα νέο ψηφοδέλτιο, το οποίο και έριξε στην κάλπη...