Διάθεση να ανοίξει την αυλαία των κομματικών εξελίξεων έδειξε, πριν από λίγο, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Έθεσε εαυτόν στα χέρια του… κόμματος.

 

«Έχω επίγνωση των ευθυνών μου. Θα συζητήσω, με το κόμμα, τι πρέπει να αλλάξει. Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα», παραδέχτηκε.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε, ακόμη: «Επιστρέφουμε στον Γενάρη. Το Ποτάμι είναι πολύ μακριά από τους στόχους του και αυτό μας δημιουργεί τους αναγκαίους προβληματισμούς για τα λάθη και κυρίως σε αυτόν που ευθύνεται και είναι ο επικεφαλής του. Το τι θα αποφασίσουμε θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Θα είμαστε παρόντες στην αντιπολίτευση για να επισημαίνουμε τα αναγκαία. Ελπίζουμε με το 4% να φανούμε εξίσου χρήσιμοι».

Όταν ρωτήθηκε αν επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι, πλέον, δεν είναι αναγκαίο: «Δεν μίλησα με τον κ. Τσίπρα και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μιλήσουμε. Δεν θα συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς. Του αναγνωρίζω την επιτυχία. Ελπίζω να σκεφτεί λίγο καλύτερα, ελπίζω ότι βγήκε κι αυτός λίγο σοφότερος από αυτή τη μάχη», είπε.