Εγκρίθηκε το ποσό της πρώτης δόσης καταβολής των δαπανών, για εγκατάσταση φυσικού αερίου, σε αντικατάσταση συστημάτων πετρελαίου, σε οικίες.

 

Οι δικαιούχοι θα μοιραστούν 800.000 ευρώ (το 40% του σχετικού προγράμματος που εφαρμόστηκε περίπου πριν έναν χρόνο). Για το λόγο αυτό, η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Α.Ε. δυνάμει της Σχετικής Σύμβασης Εκχώρησης Ειδικών Δικαιωμάτων ενημερώνει τους Καταναλωτές φυσικού αερίου, τους ωφελούμενους της Δράσης και τους επαγγελματικούς φορείς του τομέα φυσικού αερίου, ότι πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης της κατασκευής της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου και καταβολής της χρηματοδότησης επισημαίνεται, ότι η υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών πραγματοποιείται έως την 23η Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Υπουργική Απόφαση, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκταμίευση των επιχορηγήσεων υπέρ των ωφελούμενων της Δράσης.

Η υποβολή δικαιολογητικών για την πιστοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου και την καταβολή της χρηματοδότησης μετά από την 23η Οκτωβρίου δεν θεμελιώνει δικαίωμα πληρωμής.