Με... συρτάκι και χασαποσέρβικο «άνοιξε» το... Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της Θεσσαλονίκης, Thess Mall, που δημιούργησε ο Εμπορικός Σύλλογος.


Ήταν ένα... Christmas Street Party, χθες, Τρίτη 22/12/2015,  στην οδό Μητροπόλεως και Βογατσικού, (δίπλα στην Ι. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης) αλλά και μπροστά στο Λευκό Πύργο, που σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του Κέντρου.

Η κ. Χριστίνα Μολφέση, υπεύθυνη του έργου και επίτιμο μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι η υλοποίηση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, με στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση της αγοράς και της επιχειρηματικότητας της πόλης μας, αλλά πρωτίστως την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την τόνωση του ψυχολογικού μας κλίματος, που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης τόνισε  ότι το πιλοτικό αυτό έργο υλοποιήθηκε με πολλή αγάπη και προσπάθεια και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σ’αυτό το μεγάλο εγχείρημα. 

Στο πάρτι χόρεψε το Χορευτικό σχήμα «Σεργιάνι».

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου είναι, ουσιαστικά, η σύμπραξη καταστημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που ενώθηκαν σε μια κοινή προσπάθεια, με ειδικές προσφορές για τους πελάτες, ώστε να τονωθεί η κίνηση στην αγορά. Σύνθημά του: «Η καρδιά κτυπά στο Κέντρο». Επιδίωξη, το Κέντρο να μεγαλώσει, να απλωθεί σε όλη την πόλη και το σύνθημα να γίνει : «Η Καρδιά κτυπά στη Θεσσαλονίκη».