Ο περίφημος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους, που έγινε viral στα social media επειδή αστυνομικοί ζήτησαν την άδειά του και προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το χώρο όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε άδεια, έγινε... viral και
στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης!


Πρώτος αναφέρθηκε στο θέμα ο επικεφαλής της παράταξης "Εντάξει", βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης: Εξέφρασε τη στήριξη και συμπαράστασή του «σε εκείνους που έκαναν το καθήκον τους. Ούτε κατά τι δεν καταχράστηκαν την εξουσία τους, αλλά έπραξαν το καθήκον τους. Οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά της Αστυνομίας που έπραξαν το καθήκον τους και να κλείσουμε το θέμα εδώ», κατέληξε.

"Καθ' έξιν παραβάτη" τον χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη δική του τοποθέτηση, λίγο αργότερα. "Είναι ο γνωστός καστανάς που έχει λιποθυμήσει και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου", πρόσθεσε.

Και, λίγο αργότερα, εξιστορώντας το τι έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, πρόσθεσε πως "ο καστανάς είναι... πολύ καλός ηθοποιός. Θα έπρεπε να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο".