Παίκτης του ΠΑΟΚ θα γίνει σήμερα ο Μάρκος Βελλίδης καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις τρεις πλευρές, τις δύο ομάδες και τον ποδοσφαιριστή, και εντός της ημέρας θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.


Νωρίτερα, είχε συνάντηση ο Φρανκ Άρνεσεν με τον Δημήτρη Νιαρχάκο του ΠΑΣ Γιάννενα και τον Μάρκο Βελλίδη κι εκεί ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ κάλυψε τις απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ ενέδωσε στις πιέσεις του Βελλίδη, που δεν ήθελε επ' ουδενί συμβόλαιο για 6 μήνες, που θα τον έθετε σε καθεστώς διαρκούς αξιολόγησης, και επέμενε για μεγαλύτερο συμβόλαιο. Με δεδομένη την πίεση να αποκτηθεί τερματοφύλακας, ο ΠΑΟΚ του έδωσε τελικά συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Δεν αποκλείται, ο 28χρονος τερματοφύλακας να βρεθεί και στην προπόνηση…



Τι θα γίνει με Όλσεν

Αβέβαιο είναι, πλέον  το μέλλον του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι ο Τούντορ του έδωσε πολλές ευκαιρίες, τον υπολόγιζε για πρώτο τερματοφύλακα, αλλά οι εμφανίσεις του δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες.

Για τον Σουηδό τερματοφύλακα έκανε δηλώσεις σήμερα στη Σουηδία ο μάνατζέρ του, Χασάν Τσετίνκαγια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξετάζουν πλέον την περίπτωση του διαζυγίου με τον ΠΑΟΚ.

“Δεν έχω ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ αν θα ήθελαν να πουλήσουν ή να δώσουν δανεικό τον Ρόμπιν. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο τραπέζι. Το σίγουρο είναι πως ο Ρόμπιν θέλει να είναι πρώτος τερματοφύλακας σε μια ομάδα για να είναι στην Εθνική Σουηδίας και να ταξιδέψει το καλοκαίρι στη Γαλλία για το Euro. Ίσως τεθεί, λοιπόν, θέμα μεταγραφής του, εφόσον διασφαλιστεί ότι θα είναι σε ομάδα που θα παίζει”, είπε ο μάνατζερ του Όλσεν στην Sportbladet.