Να συναντηθεί με αγρότες, αλλά... όχι στα μπλόκα, όπως έκανε προεκλογικά, πριν πάνω από έναν χρόνο, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δέχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη, θέλει να συναντηθεί με εκπροσώπους των αγροτών. Θέτει, όμως, μια προϋπόθεση που, δύσκολα, μπορεί να εφαρμοστεί: Οι αγρότες αυτοί να εκφράζουν... αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, «η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον διάλογο».

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών».

Όταν, λοιπόν, στα μπλόκα υπάρχουν αγρότες κάθε πολιτικής πεποίθησης, κάθε τάσης και κάθε... συνιστώσας, είναι αυτονόητο ότι η επιτροπή αυτή, για να είναι αντιπροσωπευτική θα πρέπει να ΄χει τα μέλη που είχε ζητήσει ο... Βαμβακούλας: Να γίνει μια τριμελής επιτροπή, από πέντε - έξι άτομα... Κι όλο και κάποιος θα μείνει απέξω...