Οι εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες που έπληξαν το μεσημέρι της Κυριακής τη Λιβαδειά, είχαν ως αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναβολή της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο για τη 16η αγωνιστική της Super League.


Ο καιρός το πρωί της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο, όμως γύρω στις 2 το μεσημέρι ξέσπασε νεροποντή. Μέσα σε λίγα λεπτά ο αγωνιστικός χώρους του γηπέδου της Λιβαδειάς μάζεψε μεγάλη ποσότητα νερού. Παρά το αρκετά καλό αποστραγγιστικό σύστημα, η ένταση αλλά και η διάρκεια της βροχής ήταν τέτοιες, ώστε ήταν αδύνατον το χορτάρι να «τραβήξει» το νερό.

Λίγα λεπτά πριν από τις 5 μ.μ. ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιάννης Δελφάκης, βγήκε για να εποπτεύσει τον αγωνιστικό χώρο, όμως το νερό ήταν πολύ και η μπάλα δεν γκέλαρε στο χορτάρι.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία ήλεγξε ακόμα τρεις φορές την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με τελευταία στις 5.20 μ.μ., δηλαδή πέντε λεπτά έπειτα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού. Η κατάσταση, όμως, δεν είχε βελτιωθεί, παρά το ότι από τις 5 μ.μ. η βροχή είχε μειωθεί σημαντικά. Ωστόσο ο αέρας που έπνεε ήταν έντονος, με συνέπεια να είναι αδύνατον να σταματήσει η μπάλα, εκτός από τα σημεία στα οποία το νερό είχε λιμνάσει!

Στις 5.30 μ.μ. ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα στους λιγοστούς φιλάθλους πως το ματς δεν θα γίνει. Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε αύριο, Δευτέρα, καθώς ανήμερα των θεοφανίων, στις 3 μ.μ. ο Ατρόμητος παίζει στα Χανιά με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, ενώ την ίδια ώρα στις 5.15 μ.μ. ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την ίδια διοργάνωση.