Εξιτήριο πήρε από το Γενικό Νοσοκομείο "Γ. Παπανικολάου" η δημοφιλής ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, που είχε τραυματιστεί ελαφρά κατά τη διάρκεια παράστασης.

Η κ. Υψηλάντη τραυματίστηκε στην απογευματινή παράσταση της Κυριακής (3 Ιανουαρίου 2016) του θεατρικού "Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας", στο θέατρο "Εγνατία" της Θεσσαλονίκης, παραπατώντας και χάνοντας την ισορροπία της σε ένα σκαλοπάτι του σκηνικού. Να σημειωθεί ότι ο ρόλος της απαιτεί να παίζει... σκαρφαλωμένη και πάνω σε ένα γραφείο!

Στο πλευρό της βρέθηκαν όλοι οι συμπρωταγωνιστές της, με πρώτους την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την Υβόνη Μαλτέζου και τον Δημήτρη Πιατά.

Η ηθοποιός είναι καλά στην υγεία της και, το επόμενο Σαββατοκύριακο, η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται με δύο παραστάσεις, στο θέατρο "Εγνατία" με την "Επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας", για να ... αποζημιωθεί το κοινό της Θεσσαλονίκης που έχασε τις παραστάσεις της Κυριακής. Οι δυο επιπλέον παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

Να θυμίσουμε ότι η κ. Υψηλάντη, εκτός από διακεκριμένη ηθοποιός, κόσμησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτίνα του Κ.Κ.Ε. στη δεκαετία του 1980 κι έδωσε μάχες ως Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και ως Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων.