Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη χιονισμένη Ξάνθη, με ελάχιστες (και πάλι) ελπίδες, για να γίνει, αύριο Τετάρτη, το αναβληθέν παιχνίδι με την τοπική Σκόντα.


Στην Ξάνθη είναι, ξανά, όλα χιονισμένα και οι προβλέψεις της ΕΜΥ κάνουν λόγο για παρόμοιο καιρό και αύριο. Έτσι, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μη γίνει το παιχνίδι.

Πάντως, ο Δικέφαλος, πηγαίνει στα Πηγάδια με προβλήματα. Θα απουσιάζουν ο Μαλεζάς κι ο Μακ, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι δυο τους διαπιστώθηκε πως έχουν από ένα οίδημα σε δεξί τετρακέφαλο και αριστερή γάμπα αντίστοιχα. Υπολογίζεται ότι θα προλάβουν να είναι έτοιμοι εκτός απροόπτου για το ματς της Κυριακής. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε και με τον Γιάννη Σκόνδρα που υποφέρει από ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Μαζί τους πάει κι ένας βαριεστημένος Όλσεν, ο οποίος καταλαβαίνει ότι, με τη μεταγραφή του Βελλίδη, δεν υπολογίζεται για βασικός τερματοφύλακας και, ίσως, θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής με διπλό στο μισό και τα 3/4 του γηπέδου. Μετά το τέλος της προπόνησης οΊγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Όλσεν, Μελίσσα, Κίτσιου, Κοροβέση, Τζαβέλλα, Βίτορ, Τζιόλη, Σάμπο, Χαρίση, Τσίμιροτ, Κ.Σαββίδη, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ, Ζάιρο.

Όσο για το αν θα γίνει το παιχνίδι, χαρακτηριστικό είναι το ποστ του Τζαβέλλα στο twitter: «Ξαναπάμε στην Ξάνθη για να ξανααναβληθεί το παιχνίδι  και να ξαναγυρίσουμε… Ένα όνειρο με λίγα λόγια…», έγραψε.