Με την προπόνηση που τελείωσε μόλις πριν λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Βέροια, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.


Tα προβλήματα για το Νίκο Παπαδόπουλο δεν έλειψαν, καθώς στην αυριανή αναμέτρηση, εκτός του τραυματία Λάζαρ,του ανέτοιμου Καρασαλίδη (προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα) και του Μπουλούτ που παραμένει εγκλωβισμένος στην Κωνσταντινούπολη (δε λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα του), δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πασά που χτύπησε στο ματς με την Καλλονή αλλά και τον Περόνε.

Ο Αργεντίνος φορ λίγο πριν το τέλος της χθεσινής προπόνησης αισθάνθηκε μία ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους. Το υπερηχογράφημα ήταν αρνητικό και ο έμπειρος παίκτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ώστε να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το μόνο ευχάριστο, είναι η επιστροφή στην αποστολή του Γιώργου Σαραμαντά, έπειτα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής του Ηρακλή πήρε στην αποστολή 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Στάμου, Λουκίνας, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Βέλλιος.