Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, σε
βάρος  39χρονης, καθώς προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε δύο περιπτώσεις τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους, εισήλθε σε ισάριθμα διαμερίσματα, με τη βοήθεια συνεργών της, και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την αστυνομική έρευνα,προέκυψε ότι μια 54χρονη  προσποιούμενη ότι επιθυμεί να πουλήσει Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, τον Αύγουστο του 2014 απέσπασε χρηματικό ποσό από δύο υποψήφιους αγοραστές. Επίσης σημειώνεται ότι για το εν λόγω όχημα υπήρχε παρακράτηση κυριότητας λόγω οφειλών της στην εφορία.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  37χρονου, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιούνιο του 2012 διέρρηξε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εργαλεία.

Επίσης από την ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ένας  36χρονος, διότι όπως προέκυψε από την προανάκριση τον Μάιο του 2011 διέρρηξε γραφείο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.