Έναν 41χρονο Αλβανό, που είχε καταδικαστεί για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν, στην Κακαβιά, αστυνομικοί.


Ο 41χρονος, μαζί με συνεργούς του, είχαν εντοπιστεί στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, την 25 Οκτωβρίου 2007, να μεταφέρουν 133,5 κιλά κάνναβης. Μάλιστα, έγινε μάχη με τους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της οποία κατάφερε να διαφύγει, ενώ οι συνεργοί του είχαν συλληφθεί, δικαστεί και καταδικαστεί. Για τον ίδιο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς, με βάση το οποίο συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κακαβιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Α.Τ. Κακαβιάς, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και των Αλβανικών Αρχών.

Ο Αλβανός έμπορος ναρκωτικών έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. Μάλιστα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις επιπλέον αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, χρήση πλαστού εγγράφου και παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.