Ένα ηλιόλουστο απόγευμα περπατώντας στην Καμάρα συνάντησα την Αλίκη που μόλις είχε έρθει από την χώρα των θαυμάτων.Διάβαζε ένα βιβλίο, αλλά βαριόταν πολύ! Τότε, πετάχτηκε μπροστά της ο Τενεκεδένιος που έψαχνε την Ντόροθυ.Ξαφνικά ακούστηκε μια κραυγή και έκαναν την εμφανιση τους οι κακές μάγισσες που κυνηγούσαν τον μάγο του ΟΖ.
Όλοι μαζί αποφάσισαν να ξαποστάσουν πίνοντας ένα φραπεδάκι στον Λευκό Πύργο.Ξαφνικά εμφανίστηκε το άσπρο κουνέλι κοίταξε το μεγάλο του ρολόι και φώναξε, "Ωχ, είναι αργά!" Τότε, μονομιάς, όλοι οι ήρωες εξαφανίστηκαν μέσα σε μία τρύπα και βρέθηκαν στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου.
Είχαν φτάσει στην σωστή ώρα το ρολόι έδειχνε 19.00μμ ήταν 11 Μαρτίου 2016 η ώρα των εγκαινίων της έκθεσης "Alternative Wonderlands". Όλοι ήταν εκεί,οι ήρωες των παιδικών μας παραμυθιών άρχισαν να ζωντανεύουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών και τότε...
Εκεί που τελειώνει η μαγεία αρχίζει το ταξίδι της περιπλάνησης για τους θεατές που θα επιλέξουν να επισκεφτούν την πρώτη έκθεση φωτογραφίας δύο ταλαντούχων νέων.Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων θα ζωντανέψουν στο καφέ του Βασιλικού θεάτρου μέσα από το υπέροχο θεατρικό μακιγιάζ της 17χρονης Λουίζας  Φιλίππου και τις μοναδικές φωτογραφίες του 19χρονου Γιάννη Βλαχόπουλου.
H έκθεση "Alternative Wonderlands" θα πραγματοποιηθεί στις 11,12 και 13 Μαρτίου στο καφέ του Βασιλικού θεάτρου.Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 19.00,θα γίνει διαδραστική παρουσίαση των ηρώων ενώ μετά τις 20.00 το βράδυ οι ήρωες θα ζωντανέψουν με τα "μαγικά χέρια" της Λουίζας Φιλίππου. Στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται την μέρα των εγκαινίων και αντικείμενα που έφτιαξε η ταλαντούχα 17χρονη έτσι ώστε να πετύχει να μεταφέρει τους θεατές στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.
Όπως λέει η δημιουργός εμπνεύστηκε από τα αγαπημένα της παραμύθια και επέλεξε άτομα που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύσουν τους ήρωες από την Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων και τον Μάγο του Οζ. Για τρεις μέρες στον χώρο του καφέ ο επισκέπτης θα μπορεί να θαυμάσει 24 φωτογραφίες από δύο θεματικές ενότητες που αποτύπωσε με τον φακό του ο Γιάννης Βλαχόπουλος
Για την φωτογράφηση της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων στήθηκε το σκηνικό (Μadhatter's Tea Party), ενώ η Λουίζα Φιλίππου δημιούργησε τα αξεσουάρ τις στολές των ηρώων και επιμελήθηκε το μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων.