Σφύζει από ζωή το περίπτερο 5 της Διεθνούς Εκθέσεως, εκεί όπου έχει αποθηκευτεί το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια, κάλπες, παραβάν, σφραγίδες και φάκελοι). Φορτηγά μπαινοβγαίνουν συνέχεια και παραλαμβάνουν το υλικό για τα εκλογικά τμήματα.

Το υλικό θα διανεμηθεί σε 57 σχολεία που σε αυτά στεγάζονται 456 εκλογικά κέντρα. Στο σχολικό συγκρότημα του Ευκλείδη υπάρχουν 49 εκλογικά τμήματα στο οποίο θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες.

Όπως δήλωσε ο Τομεάρχης του Τομέα 2 του δήμου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Κυριακίδης, «αύριο θα κάνουμε ένα τελικό έλεγχο αύριο πριν τις 7 και όπου υπάρχει κενό θα αναπληρώνεται σε συνεργασία με την εισαγγελία Πρωτοδικών. Δικαστικοί και εφορευτική επιτροπή θα τοποθετήσουν τα ψηφοδέλτια και όπου υπάρχει έλλειψη θα αναπληρώνεται από το δήμο Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με τον κ. Κυριακίδη στο δήμο Θεσσαλονίκης εκτιμάται ότι θα ψηφίσουν 300 χιλιάδες πολίτες. Εξήγησε επίσης ο ίδιος πως για τα άτομα με κινητικά προβλήματα έχει τοποθετηθεί ειδικό κάθισμα ενώ αύριο αναμένεται οι δικαστικοί να παραλάβουν τα tablet για την καταγραφή των ψήφων.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης τοποθέτησε ράμπες στα εκλογικά τμήματα και σήμερα γίνονται οι έλεγχοι για τη λειτουργία τους.