Στη Θεσσαλονίκη θα βρισκεται, σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναλυτικά:
Στο προεκλογικό του πρόγραμμα επιστρέφει από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς διαγνώστηκε αρνητικός στον κορωνοϊό. 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το πρωί θα επισκεφθεί τη Νέα Ιωνία. Το βράδυ  θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Τρίτη  θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Θεσσαλονίκης και Πιερίας. 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα βρεθεί στις 10:00 στην δημοτική αγορά του Λαγκαδά. Στις 19:00 θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Σίνδου στο δήμο Δέλτα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δημοσιοποίησε το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της προεκλογικής του καμπάνιας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με κεντρικό σύνθημα «Δίκαιη Κοινωνία – Ευημερία για όλους». 
Σήμερα  Τρίτη  στις 19.30 ο Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί το Μαρούσι (πλατεία Κασταλίας).
Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα  βάλουμε  τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι σε όσους νομίζουν ότι θα δεχτούμε αυτά που μας ζητούνε. Το ΠΑΣΟΚ είναι  ο γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ ».   
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει, την Τρίτη 6 Ιούνη και ώρα 20.00, στο Πάρκο “Αντ. Τρίτσης” (στο Ανοιχτό Θέατρο), εκδήλωση με θέμα: “Πόσο πράσινη είναι η πράσινη ανάπτυξη; Αγώνας για την πραγματική προστασία του περιβάλλοντος” με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.