Συνεχίζει, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Αναλυτικά:
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στη Δανάη Μπάρκα αναμένεται να παραχωρήσει σήμερα στις 11:00 πμ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου» και στις 18:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.
Κυριάκος  Μητσοτάκης στη Δράμα: Η Ορθοδοξία και η πίστη είναι δύναμη ενότητας και όχι διχασμού. 
Εμείς δεν κρύψαμε το πρόγραμμά μας, εμείς δεν έχουμε κρυφή ατζέντα αύξησης φόρων
Δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρχει ανάδοχος στο έργο σύνδεσης της Δράμας με την Αμφίπολη που θα ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της επόμενης τετραετίας.
Τo Σάββατο θα περιοδεύσει στην  Πέλλα. 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:30, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στα Ιλίσια.
Το στρατηγικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εφτά βημάτων για την ελληνική οικονομία υπό το σύνθημα «δίκαιη κοινωνία- ευημερία για όλους», παρουσίασε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει στις 13:30 συνέντευξη στους δημοσιογράφους Β. Χιώτη και Ν. Παπαδόπουλο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στις 18:30  θα επισκεφτεί το Αιγάλεω.
Στη Θεσσαλονίκη περιοδεύει και σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.  Στις 10:00 ο κ . Κουτσούμπας θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στις 18:30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και στις 20:00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας.