Εργασίες ασφαλτόστρωσης από σήμερα Δευτέρα στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) στην περιοχή του Ποσειδωνίου Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι εργασίες θα εκτελεστούν ως εξής:

Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος.

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος. Επίσης, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δημητρακοπούλου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, ως προς τη κίνηση των οχημάτων.