Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θεόδωρο Τσαϊρίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο. 
Ο Σ. Καλόγηρος ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντός. 
 Ο υποψήφιος δήμαρχος, τόνισε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ο Δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί να δώσει λύσεις αναβαθμίζοντας τη δημοτική αστυνομία και ενισχύοντας τα Αστυνομικά Τμήματα με υλικοτεχνικό υλικό. 
«Δεν είναι δυνατόν μοναδική εργασία της δημοτικής αστυνομίας να είναι η βεβαίωση παράνομης στάθμευσης, ενώ μπορεί να συμβάλλει στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στους ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος», επισήμανε ο Στέργιος Καλόγηρος. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Στέργιος Καλόγηρος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους πρόσθεσε: «Για κάθε πρόβλημα, υπάρχει η λύση, αρκεί να τολμάς να την εφαρμόσεις. Εμείς τολμούμε».