Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα σημαντικός αριθμός υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας»  με επικεφαλής τον Σωτήρη Αβραμόπουλο.
O Σωτήρης Αβραμόπουλος είναι μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.  Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το 2019. Είναι 42 χρόνων (γεννημένος το 1981) και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.
Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του Ε.Α.Π.  Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και στη συνέχεια στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών.
Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) σε προηγούμενη θητεία.
Συνολικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  στελεχώνεται από εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργάτες και υπάλληλους, εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες, φοιτητές, ανθρώπους των τεχνών, του αθλητισμού. 
Συνολικά δόθηκαν στη δημοσιότητα 48 ονόματα για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, εννέα για την Πέλλα, επτά για την Πιερία, οκτώ για την Ημαθία, έντεκα για τις Σέρρες, πέντε για το Κιλκίς και έξι για τη Χαλκιδική.