Θρίλερ στη Μενεμένη. Δολοφονήθηκε άγρια 64χρονος από 29χρονο ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ομολόγησε το έγκλημα.
Αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα του θύματος και βρήκαν το πτώμα του στο πάτωμα, με τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλές εκχυμώσεις στο κεφάλι. Ειδοποιήθηκε η  Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της οποίας φωτογράφισαν από άκρη σε άκρη το χώρο και έψαξαν εξονυχιστικά όλο το διαμέρισμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι του εγκλήματος ήταν σεξουαλικοί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στον τοίχο ήταν γραμμένη, με το αίμα του θύματος, με τη χρήση σφουγγαριού, η λέξη "παιδεραστής-1"...
Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος, όταν εμφανίστηκε στην αστυνομία, φορούσε ματωμένα ρούχα. Είπε πως συναντήθηκε με το θύμα ξημερώματα στον σιδηροδρομικό σταθμό κι ο 64χρονος του πρότεινε να πάνε σπίτι του για να κάνει κάποιες οικοδομικές εργασίες.  Εκεί, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να τον βιάσει. Ο 29χρονος φέρεται να τον γρονθοκόπησε και, στη συνέχεια, να του κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές.
Στο σπίτι του θύματος βρέθηκαν τρία μαχαίρια, που εξετάζονται από την αστυνομία.