Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, στην ανακρίτρια του 7ου Τμήματος, ο νεαρός που δολοφόνησε 64χρονο, μέσα στο σπίτι του θύματος στη Μενεμένη κι έγραψε, με το αίμα του θύματος, στον τοίχο τη λέξη "παιδεραστής -1"...
Εναντίον του είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία. Είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι και είχε καρφώσει, με αλλεπάλληλα χτυπήματα το θύμα, ενώ τον είχε χτυπήσει και στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την απολογία του, ο 64χρονος εμφανίστηκε μπροστά του γυμνός, ενώ τον είχε καλέσει στο σπίτι του για κάποια οικοδομική εργασία. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθ' ομολογία δολοφόνου, το θύμα προσπάθησε να τον βιάσει.
Σημειώνεται ότι ο 29χρονος είχε εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα, δύο μέρες πριν τη δολοφονία και είχε ισχυριστεί ότι είχε δολοφονήσει δύο αλλοδαπούς και είχε πετάξει τα πτώματα στην ξερή κοίτη του Γαλλικού Ποταμού. Η έρευνα της αστυνομίας δεν απέδωσε καρπούς κι ο 29χρονος είχε παραπεμφθεί σε δίκη στο Αυτόφωρο. Η αδελφή του είχε ισχυριστεί ότι ο νεαρός είχε πει στην αστυνομία πως ήταν "κατά συρροή δολοφόνος" για να τον φυλακίσουν και να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.