Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας,  όταν δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karatzova.com, οι δύο σύμβουλοι, ένας από την διοικούσα παράταξη (από τα Γιαννιτσά) και ένας από την ελάσσονα αντιπολίτευση (από την Κρύα Βρύση), αρχικά αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς και ήρθαν στα χέρια έξω από την αίθουσα μετά από διαφωνία και διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους με αφορμή θέμα που συζητήθηκε εκτός Ημερήσιας Διάταξης για τα πλαστικά απόβλητα.

Το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να μεταβεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μια άλλη άποψη δίνει ο δήμαρχος: Με ανάρτησή του αργά το βράδυ της Δευτέρας και μετά το θερμό επεισόδιο μεταξύ δημοτικού συμβούλου της παράταξής του και δημοτικού συμβούλου παράταξης της αντιπολίτευσης, εκ των οποίων ο δεύτερος πήγε στο νοσοκομείο, ο κ. Στάμκος επισημαίνει ότι «η ενδεδειγμένη κατάληξη των άθλιων υβριστών δεν είναι το νοσοκομείο, αλλά το δικαστήριο».

«Απόψε δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος παρά το πολιτικό μας επίπεδο και η αξιοπιστία ορισμένων», σημειώνει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκου, έχει ως εξής:

«Το αποψινό επεισόδιο έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαιώνει τις απαισιόδοξες προβλέψεις μου για το προεκλογικό κλίμα.

Απόψε δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος παρά το πολιτικό μας επίπεδο και η αξιοπιστία ορισμένων που διεκδικούν την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Η διερεύνηση του θέματος δεν θα εκπλήξει κανέναν: ένας άξιος συνάδελφος δέχθηκε απρόκλητη υβριστική επίθεση και απάντησε αντί να αγνοήσει τον προβοκάτορα που τον προκάλεσε.

Καταλαβαίνω την οργή του έντιμου, του εργατικού ανθρώπου όταν ακούει να τον κατηγορούν για κλέφτη, αλλά το λάθος, πολιτικά και ηθικά, παραμένει.

Προτρέπω όλους τους συμβούλους και τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων να διδαχθούν και να προσέξουν -η ενδεδειγμένη κατάληξη των άθλιων υβριστών δεν είναι το Νοσοκομείο αλλά το Δικαστήριο!»